,

AMIGO Leiden kiest nieuwe voorzitter

Op de algemene ledenvergadering van dinsdag 25 oktober jl. hebben de leden van AMIGO Leiden de nieuwe voorzitter Anne van Driesum gekozen. Anne volgt oud-voorzitter Marcel te Hennepe op die vanaf zijn 24e de club op fantastische wijze bijna 6 jaar lang heeft geleid.

Marcel kijkt terug op twee geweldige termijnen waarin hij met zijn mede-bestuursleden heeft gezorgd voor een duidelijke visie, missie en structuur voor de club, het ontstaan van de Stageband verder heeft zien uitgroeien en hij de Show- & Marchingband heeft mogen begeleiden richting haar debuut op het Wereld Muziek Concours, met ongekend resultaat als gevolg. Grootse veranderingen waar Marcel met passie voor de club aan heeft gewerkt. Marcel blijft lid van de vereniging en zal zich in blijven zetten in één van de werkgroepen welke de vereniging kent.

Tijdens dezelfde ledenvergadering is Eveline Kolman gekozen voor de functie bestuurslid Jeugd & Opleidingen. Zij zal zich de komende jaren onder andere gaan inzetten voor een continue en stabiele instroom van jonge musici, welke bepalend zullen zijn voor de toekomst van AMIGO. Verder is Nicole van Dijk-Otgaar herkozen op haar functie als bestuurslid Stageband, wat ervoor zorgt dat ze verder kan gaan met de uitbreiding en bekendheid die dit enthousiaste orkest in haar korte bestaan heeft weten te bereiken.

De nieuwe voorzitter zal komende tijd werken aan het optimaliseren van de door de vereniging ingeslagen weg. Tevens zal hij met het huidige bestuur zorg dragen voor een vlekkeloos traject richting AMIGO’s tweede deelname aan het Wereld Muziek Concours. De vereniging gaat deze ontwikkeling met vertrouwen tegemoet en wenst Anne ontzettend veel succes in zijn nieuwe rol binnen de club.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *