Nieuwe Tambour-maître Show- & Marchingband AMIGO!

Gisterenavond, heeft Ruben Kruit officieel zijn rol als tambour-maître van Show- & Marchingband AMIGO overgedragen. Enige tijd geleden heeft Ruben aangegeven na een periode van bijna 15 jaar zijn rol als tambour-maître neer te leggen en plaats te maken voor een nieuw gezicht. Hij heeft in de periode vele hoogtepunten meegemaakt waar hij vol trots en met veel plezier op terug kijkt.
Tijdens de repetitie heeft hij nu zijn sjerp en mace overhandigd aan Mayu Sarmiento Nuñez, de nieuwe tambour-maître. Hiermee wordt er een nieuw tijdperk ingeluid en zal Mayu de komende jaren hét gezicht van AMIGO zijn.

Mayu (23) is sinds 1 juni 2016 lid van de Show- en Marchingband en heeft zijn sporen als tamboer ruim verdiend. Daarnaast speelt hij in z’n vrije tijd ook op de trombone. Als kleine jongen droomde hij er al van ooit voor een orkest te lopen. Deze droom wordt nu dus werkelijkheid.

De laatste weken heeft Mayu (mede onder begeleiding van Ruben) hard gewerkt om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De vuurdoop voor Mayu was tijdens een rondgang met aubade door het Zeeuwse Bruinisse!

Overdracht van de Mace door Ruben Kruit aan Mayu Sarmiento de Nuñez