AMIGO en Marcel van Raaij beëindigen samenwerking

Naar aanleiding van de jaarlijkse instructie evaluatie hebben AMIGO en de dirigent van de Show& Marchingband, Marcel van Raaij, in goed overleg met elkaar besloten de samenwerking te beëindigen.

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus heeft Marcel helaas geen enkele repetitie op een normale wijze kunnen leiden. Er kon soms wekenlang niet worden gerepeteerd en wanneer het wel kon was dit slechts in kleine groepjes of op ongelukkige locaties.

Desondanks is toch besloten om uit elkaar te gaan. Het besef ontstond dat de match tussen AMIGO en Marcel van Raaij niet optimaal was, en de inzichten teveel uit elkaar liepen, zonder elkaar tekort te doen.

Dat dit besluit juist nu wordt genomen, aan de vooravond van een herstart van onze activiteiten, komt zeker ongelukkig uit. Of het de juiste keuze is, zal de toekomst uit moeten uitwijzen.

Uiteraard zijn we Marcel zeer dankbaar voor de samenwerking en zijn inzet in de moeilijke periode die achter ons ligt. Wellicht dat onze wegen elkaar in de toekomst toch nog eens zullen kruisen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur

AMIGO Leiden